Verhuur

Studio's te huur

Studio Monseigneur en de zalen van Studio Domplein zijn beschikbaar voor huur.
Onze studio’s aan Domplein 4 zijn beschikbaar voor ad hoc en incidentele huur op de momenten dat er geen DCU lessen gegeven worden en in de vakantieperiodes. Kijk in ons rooster voor de lesdagen en -tijden en in onze 'Agenda' voor de vakantieplanning van dit seizoen.
Studio Monseigneur wordt enkel verhuurd voor een langere periode: dus op een vast tijdstip, op een vaste dag, een heel seizoen lang. Alleen tijdens schoolvakanties kan hier een uitzondering op gemaakt worden.
Voor meer informatie en vragen over beschikbaarheid, reserveren en kosten, kan je een email sturen naar: jolet@dcu.nl.

Studio Domplein (zaal 0.19, 0.20 en Torenzaal)
Midden in het centrum van Utrecht bevindt zich Cultureel centrum “Domplein 4”. DCU heeft op deze locatie twee prettige dansstudio’s met zwevende vloeren en dansvinyl. In beide studio’s zijn er barres aan drie zijden, spiegels over de gehele breedte met gordijnen en geluidsapparatuur. In studio 0.19 staat een piano. Deze studio is 142 m² groot. De oppervlakte van Studio 0.20 is 105 m². Er zijn twee kleedkamers aanwezig met douches en twee losse toiletten. De zalen mogen alleen betreden worden op blote voeten, sokken, balletschoenen, jazzschoenen of danssneakers. Gymschoenen, schoenen met hakken en tapschoenen zijn niet toegestaan.
Naast deze dansstudio’s is ook de multifunctionele ruimte: ‘de Torenzaal’ (165 m²) beschikbaar voor huur. Deze zaal heeft een zwevende houten vloer, theaterspots, muziekinstallatie, bar (catering mogelijk), piano, mobiele spiegelwand en een aparte toiletgroep. In deze ruimte is een vergader- of presentatie-opstelling mogelijk.

Studio Monseigneur
Deze dansstudio ligt verscholen achter de gevel van het voormalige schoolgebouw aan de Mgr. van de Weteringstraat 13a. De afmetingen van de studio zijn 14,5m breed x 10,5 m diep. Er is een zwevende houten vloer waar dansvinyl overheen ligt. Over de breedte van de zaal is er een spiegelwand, die bedekt kan worden met gordijnen. Er is een geluidsinstallatie aanwezig. Het gebruik van een eigen muziekinstallatie is niet toegestaan. Langs twee wanden zijn barres bevestigd, wat uitgebreid kan worden tot drie wanden en een mobiele barre. Er zijn twee kleedruimtes en twee douches. De zaal mag alleen betreden worden op blote voeten, sokken, balletschoenen, jazzschoenen of danssneakers. Gymschoenen, schoenen met hakken en tapschoenen zijn niet toegestaan. 

Huur prijzen
Alg. voorwaarden huur dansstudio's
Huisregels huur studio's

Algemeen

Mgr. van de Weteringstraat 13a
3581 EA Utrecht
Email: info@dcu.nl
Telefoon: 030 - 234 20 11
IBAN: NL36 INGB 0005 4597 93
BIC: INGBNL2A

Locatie Utrecht Oost

Studio Monseigneur

Mgr. van de Weteringstraat 13a
3581 EA Utrecht
Danszaal

Locatie Utrecht Centrum

Studio Domplein

Domplein 4
3512 JC Utrecht
Zaal 0.19 en 0.20
Torenzaal

Locatie Utrecht Leidsche Rijn

Studio Cultuurcampus

Burchtpoort 5
3452 MD Utrecht
Zaal 0.6 en 0.7

Copyright © 2021 DCU
Alle rechten voorbehouden