Verhuur

Studio's te huur

Studio Monseigneur en de zalen van Studio Domplein zijn beschikbaar voor huur.

Studio Domplein (zaal 0.19 en 0.20)
Onze danszalen aan Domplein 4 zijn beschikbaar voor ad hoc en incidentele huur op de momenten dat er geen DCU lessen gegeven worden en in de vakantieperiodes. Kijk in ons rooster voor de lesdagen en -tijden en in onze 'Agenda' voor de vakantieplanning van dit seizoen.

Op Domplein 4 heeft DCU twee prettige dansstudio’s (zaal 0.19 en 0.20) met zwevende vloeren en dansvinyl. In beide studio’s zijn er barres aan drie zijden, spiegels over de gehele breedte met gordijnen en geluidsapparatuur. In studio 0.19 staat een piano. Deze studio is 142 m² groot, 13 m diep en 11 m breed. De oppervlakte van Studio 0.20 is 105 m², 9,5 m diep en 11 m breed. Er zijn twee kleedkamers aanwezig met douches en twee losse toiletten. De zalen mogen alleen betreden worden op blote voeten, sokken, balletschoenen, jazzschoenen of danssneakers. (Gym)schoenen waar buiten op gelopen wordt, schoenen met hakken en tapschoenen zijn niet toegestaan.

Studio Monseigneur
Studio Monseigneur wordt enkel verhuurd voor een langere periode: dus op een vast tijdstip, op een vaste dag, een heel seizoen lang.

De dansstudio ligt verscholen achter de gevel van het voormalige schoolgebouw aan de Mgr. van de Weteringstraat 13a. De afmetingen van de studio zijn 14,5 m breed x 10,5 m diep. Er is een zwevende houten vloer waar dansvinyl overheen ligt. Over de breedte van de zaal is er een spiegelwand, die afgedekt kan worden met gordijnen. Er is een geluidsinstallatie aanwezig. Het gebruik van een eigen muziekinstallatie is niet toegestaan. Langs twee wanden zijn barres bevestigd, wat uitgebreid kan worden tot drie wanden en een mobiele barre. Er zijn twee kleedruimtes en twee douches. De zaal mag alleen betreden worden op blote voeten, sokken, balletschoenen, jazzschoenen of danssneakers. (Gym)schoenen waar buiten op gelopen wordt, schoenen met hakken en tapschoenen zijn niet toegestaan.

Voor meer informatie en vragen over beschikbaarheid, reserveren en kosten, kan je een email sturen naar: verhuur@dcu.nl.

Huurprijzen
Alg. voorwaarden huur dansstudio's
Huisregels huur studio's

Algemeen

Danscentrum Utrecht

Mgr. van de Weteringstraat 13a
3581 EA Utrecht
info@dcu.nl
Tel: 030-234 20 11
(ma t/m vr 16.00-18.00 uur)

Locatie Utrecht Oost

Studio Monseigneur

Mgr. van de Weteringstraat 13a
3581 EA Utrecht
Danszaal

Locatie Utrecht Centrum

Studio Domplein

Domplein 4
3512 JC Utrecht
Zaal 0.19 en 0.20
Torenzaal

Locatie Utrecht Leidsche Rijn

Studio Cultuurcampus

Burchtpoort 5
3452 MD Utrecht
Zaal 0.6 en 0.7

IBAN: NL36 INGB 0005 4597 93
BIC: INGBNL2A
Copyright © 2021 DCU
Alle rechten voorbehouden