40+ en 60+

Workout Jazz 40+
In deze cursus vormt de Jazz danstechniek de basis. De les is een expressieve workout waarbij op dansante wijze gewerkt wordt aan de conditie, coördinatie, flexibiliteit en algehele fitheid. Het tempo van de les is aangepast aan de deelnemers. Een uur lekker bewegen, op fijne muziek! Deze cursus is er voor deelnemers van alle niveaus.

Dansconditie 40+
Dansen om sterk en fit te blijven. In deze cursus wordt een combinatie gemaakt van dans, krachttraining en het opbouwen van conditie. Alle lichaamsdelen komen aan bod. Je werkt aan je kracht, balans, lichaamsbewustzijn, lenigheid en conditie. Verwacht dansante oefeningen, gebaseerd op de moderne dans, contemporary en jazz. De docent stemt het tempo van de les af op de deelnemers.

Dansconditie 60+
Danscentrum Utrecht biedt een dansles speciaal voor mensen vol levenservaring, de 60-plussers. Al dansend zorg je voor lichaam en geest. Je bouwt aan je conditie, kracht en algehele gestel. Je houdt je spieren soepel en je brein scherp.
In deze les staat dansplezier en lekker bewegen met leeftijdsgenoten voorop. We werken op een ontspannen manier aan verschillende dans- en bewegingsstijlen. Je verkent je fysieke mogelijkheden en breidt ze uit. Ervaring is niet nodig; iedereen is welkom. Je bent immers nooit te oud om te leren. De muziek in de lessen is een mix van vroeger en nu.

Algemeen

Mgr. van de Weteringstraat 13a
3581 EA Utrecht
E-mail: info@dcu.nl
IBAN: NL36 INGB 0005 4597 93
BIC: INGBNL2A

Locatie Utrecht Oost

Studio Monseigneur

Mgr. van de Weteringstraat 13a
3581 EA Utrecht
Danszaal

Locatie Utrecht Centrum

Studio Domplein

Domplein 4
3512 JC Utrecht
Zaal 0.19 en 0.20
Torenzaal

Locatie Utrecht Leidsche Rijn

Studio Cultuurcampus

Burchtpoort 5
3452 MD Utrecht
Zaal 0.6 en 0.7

Copyright © 2021 DCU
Alle rechten voorbehouden