Feestelijke kinderworkshops

Danscentrum Utrecht school voor danslessen
Danscentrum Utrecht school voor danslessen

Stijlen:
Streetdance/Hiphop, Breakdance, Klassiek ballet of Jazz/Musical dance

Duur:
1 uur

Locatie:
Domplein 4

Prijs:
€150,00 incl. zaalhuur en docent van DCU, maximaal 20 deelnemers.

Wat dacht je ervan om tijdens je kinderfeestje een dansworkshop te doen? Dat kan bij Danscentrum Utrecht! Lekker samen met je vriendjes en vriendinnetjes dansen op hippe muziek onder begeleiding van één van onze dansdocenten. Je kunt kiezen uit de dansstijlen: Streetdance, Hiphop, Breakdance, Klassiek ballet of Jazz/Musical dance. De workshop vindt plaats in één van onze dansstudio’s op Domplein 4.

Een optie is om zelf contact op te nemen met het café van Domplein 4 en af te spreken om je feestje daar te starten. Je kunt daar dan de cadeautjes uitpakken, wat drinken (minimale afname is 1 consumptie per kind) en een (zelf meegebracht) taartje eten. Loop dus rustig even binnen om te informeren naar de mogelijkheden.

De docent van de dansworkshop komt jullie, vlak voor de workshop begint, ophalen in de hal van Domplein 4 en brengt jullie naar de kleedkamers om je te verkleden. Danskleding mee dus! (gymkleding / binnen-gympen / balletschoentjes etc.). Als iedereen er klaar voor is, gaan jullie lekker een uurtje aan de slag met de gekozen dansstijl. De laatste 5 minuten van de les mogen jullie de choreografie die je geleerd hebt, uitvoeren. Je ouders kunnen dit natuurlijk filmen, en/of de ouders van de andere kinderen uitnodigen om te komen kijken (gelieve dit van te voren aan ons door te geven). Daarna is het tijd om je weer om te kleden en wellicht zetten jullie het feest nog elders voort.

Voor meer informatie en de beschikbare data kun je een e-mail te sturen naar verhuur@dcu.nl

 

Algemeen

Danscentrum Utrecht

Mgr. van de Weteringstraat 13a
3581 EA Utrecht
info@dcu.nl
Tel: 030-234 20 11
(ma t/m vr 16.00-18.00 uur)

Locatie Utrecht Oost

Studio Monseigneur

Mgr. van de Weteringstraat 13a
3581 EA Utrecht
Danszaal

Locatie Utrecht Centrum

Studio Domplein

Domplein 4
3512 JC Utrecht
Zaal 0.19 en 0.20
Torenzaal

Locatie Utrecht Leidsche Rijn

Studio Cultuurcampus

Burchtpoort 5
3452 MD Utrecht
Zaal 0.6 en 0.7

IBAN: NL36 INGB 0005 4597 93
BIC: INGBNL2A
Copyright © 2021 DCU
Alle rechten voorbehouden