Nieuwe cursussen van start

Het nieuwe seizoen is in volle gang en binnenkort starten ook al weer een aantal korte cursussen. Om je aan te melden voor een korte cursus vul je ons online inschrijfformulier in.

Urban contemporary - start 23 september!

Combineer de moderne danstechniek met elementen uit hiphop. Strakke en 'on the beat' bewegingen gaan samen met flow, adem en verlenging. Naast dynamische choreografieën werk je aan je techniek en gevoel voor improvisatie. Een energieke cursus met veel diversiteit en uitdaging!

Vrijdag 18:45 - 19:45 uur - Rosanne Bakker - Studio DP 0.19 - 13 lessen

History of Dance - start 4 november!

Geen gewone dansles maar een historische dansreis. Tijdens History of Dance leer je over de geschiedenis van dans van 1400 tot nu. Onder leiding van verschillende docenten ervaar je hoe dans zich door de jaren ontwikkeld heeft. Van volks- en hofdansen tot Afrikaanse dansen, van klassiek, modern en jazz tot hiphop.

Vrijdag 20:00 - 22:00 uur - Studio DP 0.19 - 8 lessen
Docenten o.a. Wijnand Karel, Alfredo Fernandez, Michael Lubbers en Miquel Kapel