Save the date

3 juli - Generale repetitie jubileumshow (Theaterzaal Domplein 4)
8 juli - Jubileumshows: DCU 40 jaar hart voor dans (Stadsschouwburg Utrecht)

Op zondag 3 juli is er ter voorbereiding van beide shows een generale repetitie in de Theaterzaal op het Domplein. Er is op vrijdag 8 juli in de Schouwburg geen tijd voor een doorloop en daarom hebben we ervoor gekozen om dit apart te organiseren. Het is belangrijk dat alle groepen een keer hebben geoefend in een theatersetting met licht, geluid, technici, de wissels in de coulissen etc. Ook leren we deze dag het finalenummer aan, waarin alle groepen aan het einde van de show gezamenlijk op het podium staan.

Op vrijdag 8 juli zijn er twee voorstellingen:
Voorstelling 1  begint voor publiek om 15.30 uur
Voorstelling 2  begint voor publiek om 20.00 uur

De groepsindeling per show vind je hier. Kijk goed bij welke voorstelling én in welk decennium je bent ingedeeld (i.v.m. de tijden van de doorloop).

De prijs van een kaartje is €15,- per stuk. (LET OP dit is exclusief de opslag de ticketverkoper). De kaartverkoop start binnenkort! De link van de kaartverkoop volgt via een aparte mailing en komt ook in de nieuwsbrief.