DCU zoekt zakelijk leider (zwangerschapsvervanging)

DCU zoekt een zakelijk leider (zwangerschapsvervanging)

Danscentrum Utrecht (DCU) zoekt voor de periode van half juli 2022 tot en met half februari 2023 een zakelijk leider ter vervanging van de huidige zakelijk leider die met zwangerschapsverlof gaat.

Over DCU
DCU verzorgt al 40 jaar amateur danslessen in Utrecht met een uitgebreid cursusaanbod voor zowel kinderen, jongeren en volwassenen. Op drie locaties in de stad Utrecht kunnen liefhebbers van dans kiezen uit een aanbod van ca. 92 cursussen. DCU heeft een grote groep dansdocenten aan zich verbonden. Niet alleen amateurs maar ook (semi-) professionele dansers weten de weg naar het danscentrum te vinden.

Functie zakelijk leider
De zakelijk leider is samen met de artistiek leider verantwoordelijk voor de algemene en dagelijkse leiding en het functioneren van DCU. Ondersteuning wordt daarin geboden door twee administratieve medewerkers en een communicatiemedewerker. Daarnaast zorgen voor het reilen en zeilen rond de danslessen. DCU is een stichting en het bestuur is eindverantwoordelijk.

Tot de taken van de vervanger van de zakelijk leider behoren:

  • Aansturing van het kantoorpersoneel
  • Informeren van en overleg voeren met personeel en het bestuur
  • Voeren van een solide financieel beleid en het bewaken van de uitgaven en inkomsten
  • Gebouwbeheer (incl. aansturing schoonmaak) en verhuur.
  • Overleg en afstemming met de partners en het bestuur van DOMUS
  • Samen met de artistiek leider het beheren van relaties binnen de culturele wereld – en het dansveld in het bijzonder in Utrecht

Jouw profiel
Je hebt affiniteit met amateurkunsten en dans in het bijzonder. Je werkt zelfstandig, weet wat er nodig is om in een klein team goed en prettig samen te werken en bent pro-actief. Je ziet kansen en signaleert problemen tijdig. Je bent flexibel en ook bereid regelmatig in de avonden overleg te voeren. Je bent ondernemend maar begrijpt dat administratieve taken ook tot deze functie behoren.

Wat wij bieden
Je gaat werken voor de mooiste dansschool van Utrecht! We bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een klein en energiek team. Je werkt zelfstandig, ontmoet boeiende mensen en hebt flexibele werktijden. Arbeidsvoorwaarden zijn in overleg en nader af te stemmen. We kunnen je een tijdelijk dienstverband aanbieden. Maar werken op zzp-basis is ook mogelijk.

Contact en reactie
Enthousiast? We ontvangen je brief en cv graag uiterlijk 31 mei. Je kunt deze sturen aan info@dcu.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met de voorzitter van het bestuur, Jennie Tissingh, (jennietissingh@hotmail.com).