Ruilmarkt 11 september

Dit is je kans om voor een prikkie dans- of balletkleding in te slaan! We organiseren een heuse danskleding (ruil)markt op 11 september van 13:00 tot 16:00 uur in de Torenzaal op onze locatie aan het Domplein!

Zijn de balletschoentjes van je dochter te klein? Kom ze ruilen tegen een maatje groter! Heb je zin in een andere dans-outfit? Kom gerust een kijkje nemen. En neem vooral de danskleding die je zelf niet meer draagt, mee!

 

 

Hoe werkt het?

Voor ieder item dat je inlevert krijg je 1 of meerdere punten. 1 punt staat gelijk aan € 2,50. Zie je iets anders leuks? Dan kan je je punten inzetten.

Maar je kunt natuurlijk ook zonder punten voor zeer kleine prijsjes (tweedehands) danskleding / -schoentjes aanschaffen. Graag contant betalen.

Let op 1: de markt wordt pas een succes, als er veel ingebracht wordt 😊 Mest je kast dus uit, en kom naar het Domplein!

Let op 2: het kan zijn dat je punten verdient met het inbrengen van je kleding; maar je kunt voor jezelf niet slagen. In dat geval kun je je punten niet inwisselen tegen contanten, maar help je DCU!

De verdiensten die voortvloeien uit jouw ingebrachte kleding, komen ten goede aan DCU (en uiteindelijk aan de leerlingen van DCU).