Open dag – 11 september – Domplein 4

POSTING TRY OUT NAU

Try Out N.A.U!

Open dag op Domplein 4 met workshops van 9.00 - 18.00 u

Op zaterdag 11 september slaan tien Utrechtse amateurkunstinstellingen de handen ineen voor Try out N.A.U: een dag vol gratis proeflessen theater, dans en muziek voor alle leeftijden. Want acteren, dansen en muziek maken is gewoon leuk en iedereen kan meedoen, of je nu beginner of een gevorderd talent bent!  Uiteraard is DCU er ook bij en je kan diverse workshops volgen. En dat doen we niet alleen… Samen met onze partners Bailemos Utrecht, Tafel 9en Azules kan je kennismaken met o.a. Bachata, Tapdance en Flamenco. En wist je ook dat we een catwalktraining en ruilmarkt organiseren? Klik HIER voor het DCU programma. Je kunt voor de workshop van je voorkeur een plekje reserveren via www.tryoutnau.nl.

Try out NAU wordt georganiseerd door het Netwerk Amateurkunsteducatie Utrecht:
Dans Atelier 42, Danscentrum Utrecht, De Dirigentenwerkplaats Utrecht, DUMS - De Utrechtse Muziekschool, Kunstkasteel (Muziek in de Wijk), Muziek voor ieder Kind, Muziqu, Sesar Toneel, Theaterschool Utrecht en Vocal Arts Academy.

Utrecht Uitfeest en Open Monumentendag
Op zaterdag 11 september openen veel culturele instellingen en monumenten hun deuren voor het Utrecht Uitfeest en Open Monumentendag. Combineer je proeflessen met het opsnuiven van nog meer cultuur en erfgoed! Kijk voor meer info op https://www.culturelezondagen.nl/nieuws/uitfeest-2021/1859 en https://www.openmonumentendag.nl/